Jesen uz seriju Moj rođak sa sela

Izvor: RTS, 29.Jul.2010, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesen uz seriju "Moj rođak sa sela"

"Moj rođak sa sela" od jeseni ponovo na RTS-u. Ekipa serije snima u gružanskom selu Boraču i ostalim poznatim lokacijama u Šumadiji. Novih 14 epizoda, od novembra, u starom terminu: nedeljom, od 20 časova, na prvom programu RTS-a.

Jedna od najgledanijih serija Moj rođak sa sela od jeseni će se ponovo emitovati na prvom programu RTS-a.

Ekipa serije, ovih dana, snima u gružanskom selu Boraču i ostalim poznatim lokacijama u Šumadiji. Novih 14 epizoda, od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novembra, u starom terminu - nedeljom, od 20 časova, na prvom programu RTS-a.

Ljubavna priča, drama i triler, smešteni su u srpsko selo.

Dileme da li će se šarmer Drakče promeniti nema. Glumac Dragan Jovanović kaže da igra ulogu čoveka punog života, za koga promene nema. Glumica Dubravka Mijatović intrigantno nagoveštava da će nekih promena biti.

Dunja će uspeti da odvede Vranića pred oltar, a glumci Ljubinka Klarić i Vojin Ćetković misteriozni su pred pitanjem da li će se ljubav nastaviti.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.