Izvor: Danas, 13.Okt.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesen u Beču s Vojvodinom

Pokret Novi optimizam, koji svojim programom Vojvodina Recommended poslednjih pet godina preporučuje vredan kulturni sadržaj Vojvodine u većim i manjim gradovima regiona, naredne nedelje, 18. i 19. oktobra, održaće dvodnevnu manifestaciju u Beču. Naziv programa je Vojvodina Recommended - Jesen u Beču s Vojvodinom. Ove godine program Vojvodina Recommended održan je u Budimpešti, Beogradu i Temišvar

Pokret Novi optimizam, koji svojim programom Vojvodina Recommended >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << poslednjih pet godina preporučuje vredan kulturni sadržaj Vojvodine u većim i manjim gradovima regiona, naredne nedelje, 18. i 19. oktobra, održaće dvodnevnu manifestaciju u Beču. Naziv programa je Vojvodina Recommended - Jesen u Beču s Vojvodinom. Ove godine program Vojvodina Recommended održan je u Budimpešti, Beogradu i Temišvaru, ali i u Zrenjaninu, Malom Iđošu i na Salašu 137 kod Čeneja.

U dolazećem programu učestvovaće grupa Zbogom Brus Li, Branimir Rosić, Novosadski duvački kvintet, biće organizovana i tribina Periodika je važna - odbrojavanje je počelo, kao i promocija novog broja časopisa Nova misao. Uglješa Šajtinac, dobitnik Evropske nagrade za književnost, predstaviće knjigu Banatorijum, potom će biti predstavljen projekat Ne pristajati - Beč kao utočište ex-YU intelektualaca, a program će zatvoriti predstava Ubiti Zorana Đinđića u režiji Zlatka Pakovića.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.