Jerusalim: Autom naleteo na putnike

Izvor: B92, 05.Nov.2014, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jerusalim: Autom naleteo na putnike

Izraelska policija saopštila je da je muškarac autom namerno naleteo na platformu na železničkoj stanici na kojoj je stajalo više ljudi u istočnom Jerusalimu.

Izraelska policija ubila je vozača nakon što je napao grupu policajaca gvozdenom šipkom, preneo je britanski "Gardijen". Policijski zvaničnici saopštili su da je auto udario u platformu, zatim je naleteo na druge automobile, a potom je vozač iskočio iz auta i pokušao da pobegne.

Onda je gvozdenom šipkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napao policajce, nakon čega su oni pucali i ubili ga.

Današnji napad dogodio se nedelju dana nakon sličnog napada koji je izveo Palestinac vozeći motor. On je tom prilikom udario u platformu na železničkoj stanici i usmrtio malu devojčicu.

Poslednjih meseci palestinski demonstranti i izraelska policija sukobljavaju se skoro svakodnevno u istočnom Jerusalimu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.