Jeremić udao sestru

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2010, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić udao sestru

Senka Jeremić, mlađa sestra ministra inostranih poslova Srbije Vuka Jeremića, venčala se juče sa Škotom Hjugom Hadsonom u Sabornoj crkvi u Beogradu. Venčanje je održano oko 16 časova, a novopečeni mladenci su po završetku crkvenog venčanja slavlje nastavili u ekskluzivnom restoranu ''Kalemegdanska terasa“.

Senka i Hjugo su posle više godina zabavljanja odlučili da se venčaju u Beogradu. Upoznali su se na studijama na Kembridžu. Hjugo je zbog svoje izabranice prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u pravoslavlje kako bi joj ispunio želju da se venčaju u Sabornoj crkvi.

Mladi par trenutno živi u Velikoj Britaniji, ali je samo zbog crkvenog venčanja došao u Srbiju. Kako nezvanično saznajemo, zajednički život mladenci će nastaviti u Velikoj Britaniji. Većina muških svatova sa mladoženjine strane bila je u kiltovima, a britanske dame mogle su se raspoznati po ogromnim svečanim šeširima.

Pred sam početak venčanja, stigao je i ministar Jeremić, koji je zbog porodičnog slavlja juče ujutru doleteo sa diplomatskog puta iz Afrike. Nakon što su se oglasila crkvena zvona i novopečeni bračni par se pojavio na vratima crkve, jedan mladić iz mladoženjinih svatova izvukao je gajde i zasvirao u njih dok su mladenci na stepenicama primali čestitke.

Nakon crkvenog obreda, mladenci su se uputili ka restoranu, gde je slavlje nastavljeno do dugo u noć.

Restoran za koji se odlučila porodica Jeremić, jedan je od najekskluzivnijih u gradu, a takve su i cene. Venčanja u ovom restoranu se ne organizuju za manje od 150 zvanica, a što se posluženja tiče, uvek se organizuje u obliku švedskog stola na kojem se mogu naći najbolji specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, kao i široki dijapazon domaćih i stranih pića.

Inače, ministar Jeremić se nakon što je ispratio svatove sa svojom suprugom Natašom Jeremić, povukao ka službenom automobilu i otišao na konsultacije sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem o rezoluciji o Kosovu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar Vuk Jeremić udao sestru!

Izvor: Svet, 05.Sep.2010

. Senka Jeremić, mlađa sestra ministra inostranih poslova Srbije Vuka Jeremića, venčala se juče sa Škotom Hjugom Hadsonom u Sabornoj crkvi u Beogradu. Venčanje je održano oko 16 časova, a novopečeni mladenci su po završetku crkvenog venčanja slavlje nastavili u ekskluzivnom restoranu "Kalemegdanska...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.