Jeremić priznao da je u opoziciji rasulo: Narodna stranka je bila predmet napada, pre svega od strane PSG-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 10:25

Jeremić priznao da je u opoziciji rasulo: Narodna stranka je bila predmet napada, pre svega od strane PSG-a

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je bilo turbulencija u Savezu za Srbiju.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je bilo turbulencija u Savezu za Srbiju, kao i koraka i akcija koje nisu bile zajedničke i dogovorene, i da je Narodna stranka bila predmet napada nekih kolega iz opozicije, pre svega Pokreta slobodnih građana, kao i nekih kolega iz samog Saveza.

- Mi smo, međutim, odlučili da im ne uzvraćamo istom merom, dakle da na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvrede ne uzvraćamo uvredama. Previše je teških reči, aktivne i pasivne agresije u Srbiji i Narodna stranka tome neće doprinositi. Zbog toga smo se opredelili da oćutimo napade saboraca - rekao je Vuk Jeremić.

Na pitanje kako funkcioniše SzS i da li postoji plan da radi nešto konkretno tokom kampanje, Jeremić je odgovorio da je kampanja manje-više okončana i da se najveći broj ljudi već opredelio da li će izaći na izbore ili ne, a zna se, kaže, i ko će pobediti.

Građane zato poziva da 21. juna ostanu kod kuće i ne glasaju, prvenstveno zbog zdravstvenih razloga, jer borba protiv zaraze, kako kaže, nije ni izbliza okončana, kao i zato što niko ko na te izbore izlazi ne zaslužuje poverenje građana, a i rezultat je unapred poznat. Sada je važno da se, kako kaže Jeremić, prava opozicija, koja neće da da legitimitet sistemu, konsoliduje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.