Izvor: Beta, 03.Maj.2010, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić na konferenciji UN

BEOGRAD, 3. maja 2010. (Beta) - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić boraviće u ponedeljak u jednodnevnoj radnoj poseti SAD gde će u Njujorku učestvovati na ministarskoj konferenciji UN, povodom 40. godišnjice od potpisivanja Sporazuma o neširenju nuklearnog naoružanja.

Kako se navodi u saopštenju iz ministarstva, na konferenciji učestvuju ministri spoljnih poslova svih zemalja potpisnica Sporazuma iz 1970, koji okuplja sve članice UN, osim Indije, Pakistana, Izraela i Severne Koreje.

Tokom boravka u Njujorku, ministar Jeremić će imati niz bilateralnih razgovora sa kolegama iz svih krajeva sveta i upoznati ih sa aktuelnom situacijom u procesu rešavanja budućeg statusa Kosova i Metohija, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Šef diplomatije u Ankoni

Izvor: RTV Pink, 03.Maj.2010

Jeremić: Srbija objavila rat kriminalu. . . Srbija je objavila "totalni rat" organizovanom kriminalu, koji je najveća pretnja za prosperitet čitavog regiona, i nada se da će to učiniti i ostale zemlje regiona, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić na sednici Saveta ministara...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.