Jeremić čestitao novom rukovodstvu DS

Izvor: Blic, 26.Nov.2012, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić čestitao novom rukovodstvu DS

Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić i poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije čestitao je izbor novom rukovodstvu demokrata.

"Čestitam novoizabranom rukovodstvu DS. Zzelim im sreću u radu u nadi da će ispuniti naša legitimna očekivanja", napisao je Jeremić sinoć na svom Tviter nalogu.

Novoizabrani lider demokrata Dragan Đilas juče je u obraćanju delegatima izborne skupštine DS pozvao poslanike te stranke koji su bili minsitri u prethodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vladi da vrate poslanički mandat, ne navodeći ničije ime.

"Svi ministri koji su sedeli u vladi koja nije dobila od gradjana prelaznu ocenu treba da razmisle da li i dalje treba da sede u parlamentu i predstavljaju DS, i to bez obzira na to što su neki od njih dobro radili svoj posao i što sam siguran da će neke od njih DS ponovo kandidovati za najvažnije funkcije", rekao je Đilas.

Poslanici DS koji su bili u prethodnoj vladi su Mirko Cvetković, Dragan Šutanovac, Božidar Djelić, Dušan Petrović, Milan Marković, Oliver Dulić, Snežana Malović i Vuk Jeremić.

Jeremić je ranije rekao da ne namerava da vrati mandat.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jeremić čestitao novom rukovodstvu DS

Izvor: Press, 26.Nov.2012

Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić i poslanik Demokratske stranke u Skupštini Srbije čestitao je izbor novom rukovodstvu demokrata..."Čestitam novoizabranom rukovodstvu DS. Želim im sreću u radu u nadi da će ispuniti naša legitimna očekivanja", napisao je Jeremić sinoć na svom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.