Jeremić čestitao Krivokapiću: Da odnosi Srbije i Crne Gore ponovo budu kakvi su istorijski ...

Izvor: Beta, 04.Dec.2020, 18:17

Jeremić čestitao Krivokapiću: Da odnosi Srbije i Crne Gore ponovo budu kakvi su istorijski ...

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić čestitao je danas Zdravku Krivokapiću izbor za predsednika Vlade Crne Gore i poželeo mu uspeh u obavljanju te funkcije."Siguran sam da ćete, zajedno sa svojim saradnicima, dati veliki doprinos da odnosi naše dve države u budućnosti ponovo budu onakvi kakvi su istorijski uvek i bili. U negovanju tih veza uvek ćete imati ozbiljne, iskrene i posvećene partnere u Narodnoj stranci i meni lično", naveo je Jeremić u čestitki Krivokapiću.Predsednik Narodne stranke je ocenio da je stupanjem Krikokapića na dužnost predsednika Vlade Crne Gore "potvrdjena volja gradjana te države koji su se na izborima jasno opredelili za stvaranje slobodnog i demokratskog društva, koje počiva na vladavini prava".Glasovima 41 poslanika, danas je u Skupštini Crne Gore izabrana nova vlada na čijem je čelu Zdravko Krivokapić. Protiv izbora novog kabineta glasalo je 28 poslanika a jedan je bio uzdržan.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"POBEDA JE OBRADOVALA SRPSKI NAROD" Nešić čestitao Krivokapiću na izboru za predsednika Vlade Crne Gore

Izvor: Blic, 05.Dec.2020, 15:39

Predsednik Demokratskog narodnog saveza, Nenad Nešić, čestitao je Zdravku Krivokapiću, u ime DNS i svoje lično ime, na izboru za predsednika Vlade Crne Gore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.