Jeremić: Zatražiću podršku arapskih zemalja

Izvor: RTS, 07.Sep.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Zatražiću podršku arapskih zemalja

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je u Kairu da će na sastanku ministarskog saveta Arapske lige, čiji je domaćin egipatski ministar spoljnih poslova Ahmed Geit, zatražiti podršku za inicijativu Srbije da se Međunarodni sud pravde izjasni o nezavisnosti Kosova i Metohije.
Jeremić je, posle susreta sa šefom egipatske doplomatije, rekao da će pokušati da spreči jeda...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nećemo izručiti Kovačevića

Izvor: Kurir, 07.Sep.2008

BEOGRAD - Vuk Jeremić, ministar spoljnih poslova Srbije, u intervjuu za Kurir kaže da postoji veliki pritisak da Srbija odustane od inicijative za preispitivanje legalnosti proglašenja nezavisnosti Kosova pred Međunarodnim sudom, ali da očekuje da će inicijativa Srbije ipak proći Ujedinjene nacije.

Nastavak na Kurir...

Jeremić: Talasa priznavanja neće biti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2008, 19:37

KAIRO - Šef srpske diplomatije Vuk Jeremić izjavio je danas u Kairu da ne očekuje da će doći do talasa priznavanja nezavisnosti Kosova među arapskim zemljama..."Rano je davati procene, ali mislim da možemo biti daleko optimističniji da neće doći do talasa priznavanja Kosova u arapskom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.