Jeremić: Važna podrška Portugala

Izvor: Blic, 13.Mar.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Važna podrška Portugala

Portugal snažno podržava evropsku budućnost Srbije, ali istovremeno iskazuje i puno razumevanje za politiku Srbije kada je reč o Kosovu i Metohiji, izjavio je FoNetu ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić, posle razgovora u Lisabonu sa portugalskim kolegom Luišom Amadom.

"To je za nas važno, jer mi ne možemo odustati ni od Kosova, niti imamo nameru da odustanemo od našeg punopravnog članstva u Evropskoj uniji (EU)", naglasio je Jeremić.

On je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će Beograd nastaviti da blisko sarađuje sa svim partnerima iz Evrope, kako bi se stabilizovale prilike na Balkanu, postiglo kompromisno rešenje za budući status Kosova i ubrzao proces evropske integracije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Važna podrška Portugala

Izvor: B92, 13.Mar.2010

Lisabon -- Portugal podržava evrointegracije Srbije i ima puno razumevanje za politiku Srbije prema Kosovu, izjavio Vuk Jeremić posle sastanka u Lisabonu...Portugal snažno podržava evropsku budućnost Srbije, ali istovremeno iskazuje i puno razumevanje za politiku Srbije kada je reč o Kosovu i Metohiji,...

Nastavak na B92...

Amado: Inteligentan pristup Srbije

Izvor: RTS, 13.Mar.2010

Portugal snažno podržava evropsku budućnost Srbije, izjavio ministar Vuk Jeremić u Lisabonu. Ako bi zavisilo od nas, SSP sa Srbijom bi već bio ratifikovan, naglasio šef portugalske diplomatije Luiš Amado i ocenio da je pristup vlade u Beogradu u reševanju kosovskog problema veoma inteligentan...Portugal...

Nastavak na RTS...

Jeremić: Snažana podrška Portugala

Izvor: Mondo, 13.Mar.2010

Portugal snažno podržava evropsku budućnost Srbije, ali istovremeno iskazuje i puno razumevanje za politiku Srbije kada je reč o Kosovu i Metohiji, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić.

Nastavak na Mondo...

Vuk Jeremić: Podrška Portugala važna

Izvor: Glas javnosti, 14.Mar.2010, 13:11

LISABON - Portugal snažno podržava evropsku budućnost Srbije, ali istovremeno iskazuje i puno razumevanje za politiku Srbije kada je reč o Kosovu i Metohiji, izjavio je FoNetu ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić, posle razgovora u Lisabonu sa portugalskim kolegom Luišom Amadom...- To je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.