Jeremić: Ostanite 21. juna kod kuće i tako sačuvajte zdravlje i dostojanstvo

Izvor: Beta Video, 31.Maj.2020, 13:28

Jeremić: Ostanite 21. juna kod kuće i tako sačuvajte zdravlje i dostojanstvo

BEOGRAD - „Ostanite 21. juna kod kuće i tako sačuvajte zdravlje i dostojanstvo. To je najvažnija poruka koju prenosimo građanima“, rekao je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić novinarima kod beogradske pijace Kalenić, gde je sa predsednikom Demokratske stranke Zoranom Lutovcem razgovarao sa građanima, a aktivisti dve stranke delili su novi broj „Novina“. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Jeremić i Lutovac: Bojkot izbora čuva zdravlje i dostojanstvo gradjana Srbije (VIDEO)

Izvor: Beta, 31.Maj.2020

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da je najbolji način da gradjani "pruže otpor nameštenim i lažnim izborima 21. juna" da tog dana ostanu kod kuće, i najavio da će opozicija u narednih dvadesetak dana o tome razgovarati s gradjanima širom Srbije."Ostanite 21. juna kod kuće...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.