Jeremić: Nema sukoba u Narodnoj stranci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2021, 00:07

Jeremić: Nema sukoba u Narodnoj stranci

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da „ne postoji nikakav sukob“ u vrhu te stranke i da je sa potpredsednikom Zdravkom Ponošem u odličnim odnosima već 20 godina.

Jeremić tvrdi da mediji pod, kako je naveo, kontrolom „duboke države", šire lažne vesti o podelama i masovnom napuštanju, dok je u stvarnosti Narodnu stranku napustio samo Vladimir Kovačević, saopšteno je iz Narodne stranke.

Upitan o razgovorima sa Strankom slobode i pravde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Demokratskom stranke o ujedinjenju opozicije, Jeremić je odgovorio da su u toku „intenzivni razgovori“ i da je, što se Narodne stranke tiče, taj dogovor trebalo da bude „postignut juče“.

Na pitanje „šta će on raditi ako se opozicija ne dogovori“, Jeremić je za Euronjuz Srbija odgovorio da sledeći izbori moraju biti veliki korak ka promeni vlasti i da opozicija „ne sme da se ne dogovori“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.