Jeremić: Ne dolivati ulje na vatru postojeće mržnje i netreljivosti u društvu

Izvor: Beta, 09.Jun.2020, 08:55

Jeremić: Ne dolivati ulje na vatru postojeće mržnje i netreljivosti u društvu

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da ne treba dolivati ulje na vatru postojeće mržnje i netrpeljivosti u društvu, jer to po njegovim rečima najviše odgovara onima čije se političko delovanje zasniva na destrukciji i kojima podele medju gradjanima produžavaju rok trajanja na vlasti.On je sinoć u Pančevu, na tribini Narodne stranke o bojkotu izbora, pozvao na spuštanje tenzija kako bi se stvorila pretpostavka da jedan broj glasača vladajućeg bloka promeni način na koji vide stvari."Oni nisu naši neprijatelji, već naše komšije i sugradjani. Neki od njih su zavedeni, neki pritisnuti, neki samo drugačije misle od nas, a to nije i ne sme biti smrtni greh. Sve dok podele budu bile na život i smrt, dotle ćemo imati situaciju sličnu onoj u Crnoj Gori, a tamo ista vlast traje već 30 godina", naveo je Jeremić.Ocenio je da će bojkot izbora biti uspešan ako režim i posle 21. juna nastavi sa napadima na one koji bojkotuju a ne na one koji za sebe tvrde da su opozicija a zapravo su pomogli režimu izlaskom na izbore."Drugi pokazatelj uspeha bojkota biće ako međunarodna zajednica nastavi da u nama vidi relevantnog sagovornika, jer će to značiti da nove institucije nemaju legitimitet kakav su ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jeremić: Ne dolivati ulje na vatru postojeće mržnje u društvu

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jun.2020

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da ne treba dolivati ulje na vatru postojeće mržnje i netrpeljivosti u društvu, jer to po njegovim rečima najviše odgovara onima čije se političko delovanje zasniva na destrukciji i kojima podele među građanima produžavaju rok trajanja na vlasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.