Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Avg.2011, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jemenski predsjednik najavio povratak u zemlju

Predsjednik Jemena Ali Abdulah Saleh rekao je danas da će se uskoro vratiti u domovinu, i ponovio pozive za održavanje prijevremenih predsjedničkih izbora. Saleh je to izjavio u Saudijskoj Arabiji, gdje se oporavlja od povreda zadobijenih u junskom napadu pobunjenika na njegovu rezidenciju u jemenskoj prijestonici Sani.  SAD i saudijski domaćini vršili su pritisak na Saleha da ostane u Saudijskoj Arabiji, pribojavajući se da bi njegov povratak u Jemen mogao da izazove građanski rat. ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saleh: Vidimo se u Sani

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2011

SANA – Predsjednik Jemena Ali Abdulah Saleh izjavio je danas da će se ubrzo vratiti kući, poslije oporavka u Saudijskoj Arabiji, nakon što je ranjen u pokušaju ubistva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.