Je**m li ti mamu u pi**u smrdljivu Sergej otkrio šta se desilo IZA KAMERA Utiska nedelje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 17:39

"Je**m li ti mamu u pi**u smrdljivu" Sergej otkrio šta se desilo IZA KAMERA "Utiska nedelje" (VIDEO)

Opozicija u Srbiji ponire u sve dublje ponore. Isplivavaju najnoviji detalji iza kulisa koji dokazuju količinu sujete koja vlada među lidera partija koje nisu, a žele da se domognu vlasti.

Tokom izborne kampanje Radulović je optužio Trifunovića u živom programu da je lažirao broj potpisa. Usledila je burna rasprava na ivici incidenta.

Temperamentni Trifunović je posle neuspelog izdanja na izborima gostovao u emisiji "Bez ustručavanja" gde je otkrio "sočne" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detalje" po prekidu programa:

- Kad ti žvalava stoka kao što je Saša Radulović da ti je Vučić skupljao potpise, mene to izbaci iz takta. Radiš, gineš, gineš i onda dođe stoka i kaže: 'Ti kradeš od bolesne dece da bi se drogirao'. Ja sam u fazonu: "Je**m li ti mamu u pi**u smrdljivu", saću grkljan da ti iščupam'. Rekao sam mu kada se završilo "Vi ste sramni lažov. Vi ste besramna, besprizorna lažovčina" - krenuo je Sergej, nadovezavši se prepričavanjem scene po isključavanju kamera, kada je ustao i ozbiljno zapretio:

- Ako Vas udarim nogom u glavu, polomiću Vam vilicu na dva mesta, a onda ću Vam se is*ati u usta žvalava i lažljiva - rekao je trifunović.

Pomenuti momenat pogledajte na 57:15.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.