Jelka kakvu Beograd nije video

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2014, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelka kakvu Beograd nije video

Tačno u 17 sati na Trgu Republike, u prisustvu više od 2000 ljudi, gradonačelnik Siniša Mali svečano je uključio lampice na jelci visokoj čak 15 metara!

Gradonačalnik Beograda Siniša Mali svečano je pustio u rad novogodišnje osveteljenje čime su praznici u Beogradu zvanično i počeli. Novogodišnja euforija zahvatila je Beograđane i njihove goste koji su zajedno sa gradonačelnikom prisustvovali ovom svečanom činu.

Na stotine lampica osvetljava praznični >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jelku, kakvu Beograđani do sada nisu bili u prilici da vide, a na njoj se cakle ukrasi kompanija Er Srbije i Etihada, kao i simboli Beograda.

Današnjim programom zvanično je počeo da radi i Trg otvorenog srca, a tako će biti sve do 15.januara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.