Izvor: Piplmetar.rs, 24.Apr.2023, 06:30

Jelisaveta Orašanin u saobraćajnoj nezgodi izgubila bebu: Bolna ispovest glumice će vas naježiti

Jelisaveta Orašanin izgubila bebu, glumica otkrila detalje iz života
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić uskoro će proslaviti šestu godišnjicu braka, a iako naizgled deluje da su kratko zajedno, oni su preživeli toliko toga da se po njihovom životu već sada može snimiti dobar film.
Pročitajte: Ovako posle estetskih korekcija izgleda Jelisaveta Orašanin – Bujno poprsje u prvom planu (foto) Foto: Instagram

Kao kruna velike >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ljubavi stigli su ćerka Petra i nepune dve godine kasnije sin Bogdan. Glumica i košarkaš uspešno čuvaju privatni život za njihova četiri zida te retko kad govore o porodici i deci. Mada je nedavno Jelisaveta otkrila da je Petra ista ona dok je Bogdan smireniji na tatu, do sada naslednike Teodosić nismo imali prilike da upoznamo.
Pročitajte: Najlepše je u majčinom zagrljaju – Jelisaveta Orašanin predstavila sina, isti je tata Miloš Foto: Instagram

Četvoročlana porodica živi na relaciji Beograd – Bolonja, a zbog poslovnih angažmana glumica je ovih dana češće na rodnom Dorćolu. Tako je uspela da ugrabi trenutak i gostuje u kultnoj emisiji „TV lica kao sav normalan svet“ kod Tanje Aleksić Peternek gde je ogolila dušu i otkrila brojne nepoznate detalje iz života.
Naime, Jelisaveta i Miloš prošli su golgotu kako bi stekli potomstvo, a glumica je tek sada otkrila da je imala nekoliko neuspešnih vantelesnih oplodnji u želji da dobije prvo dete.
Pročitajte: Sreća je sada duplo veća – Jelisaveta i Miloš Teodosić danas su podelili najlepše vesti FOTO Foto: Instagram

Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze – ispričala je glumica.
Samo njeni najbliži znali su da je Jelisaveta Orašanin izgubila bebu usled saobraćajne nezgode. Na svu sreću, Petra je preživela te je još u stomaku pokazala koliki je borac.
– Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra – kaže Teodosić.
Pročitajte: Zar ovako nisko – Miloš Teodosić ostavio Jelisavetu putem poruke, glumica ne zna šta je snašlo, ŠOK Instagram

Drugo dete dobila je prirodnim putem posle samo malo više od godinu dana.
– Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca – ispričala je poznata glumica.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
FOTO: Ata images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.