Jeličiću odbijeno odlaganje izvršenja kazne zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021, 16:47

Jeličiću odbijeno odlaganje izvršenja kazne zatvora

Osnovni sud u Brusu odbio je molbu bivšeg predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke za odlaganje izvršenja tromesečne zatvorske kazne, na koju je pravosnažno osuđen početkom novembra zbog polnog uznemiravanja bivše poslovne saradnice Marije Lukić.

Odlaganje je tražio iz zdravstvenih razloga, ali molba nije usvoje, prenosi Blic, što znači da će u kratkom roku morati da se javi na izrdžavanje zatvorske kazne.

Osnovni sud u Brusu je krajem prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine naložio Jeličiću da se 20. januara javi na izdržavanje zatvorske kazne, što je on pokušao da odloži.

Jeličić bi kaznu trebalo da izdržava u Okružnom zartvoru u Kruševcu.

Pravosnažnom presudom odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena preusda Osnovnog suda u Kruševcu koji je Jeličiću izrekao kaznu od tri meseca zatvora.

Suđenje Jeličiću je iz Brusa bilo izmešteno u Kruševac odlukom Vrhovnog kasacionog suda, zbog pritisaka lokalne javnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SUD ODBIO JUTKINU MOLBU? Milutin Jeličić mora u zatvor na izdržavanje kazne

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021

Jutka je 25. decembra uputio molbu Osnovnom sudu u Brusu gde je tražio odlaganje kazne zatvora zbog zdrastvenih problema...Milutin Jeličić Jutka osuđen za nedozvoljne polne radnje nad sekretaricom Marijom Lukić dužan je da se javi na izdržavanje zatvorske kazne, pošto mu je odbijena molba kojom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Naslovne strane za petak, 22. januar 2021. godine

Izvor: Beta, 22.Jan.2021, 09:47

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka najviše pišu o prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o vakcinaciji protiv korona virusa, o uredjivanju trgovanja bitkoinima, i drugim temama.ALO - "Dijana Hrkalović odbila poligraf", list piše o istrazi u slučaju prisluškivanja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.