Izvor: N1 televizija, 08.Mar.2021, 22:03

Jeleni Zorić nagrada BeFema „Bring The Noize“ za 2020.

Novinarka N1 Jelena Zorić među dobitnicama je priznanja kulturnog centra BeFem "Bring The Noize" za 2020. godinu, koje ta organizacija dodeljuje za feminističke inicijative pojedinkama i organizacijama.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodeljena BeFem priznanja za feminističke inicijative za 2020.

Izvor: Danas, 08.Mar.2021

Osmog marta, na Međunarodni dan žena, po peti put za redom, BeFem je dodelio priznanja za feminističke inicijative pojedinkama i organizacijama - Bring the Noize za 2020. godinu. Za razliku od prethodnih godina, ovog puta događaj se održao onlajn.

Nastavak na Danas...

Dodeljena priznanja BeFem Bring The Noize za 2020. godinu

Izvor: Beta, 08.Mar.2021

Kulturni centar BeFem objavio je večeras, povodom Medjunarodnog dana žena 8. marta, dobitnice priznanja za feminističke inicijative pojedinkama i organizacijama - Bring the Noize za 2020. godinu.Priznanje za žene na prvoj liniji borbe protiv kovida dobila je Dženeta Agović, za promociju ženskog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.