Jelena je sa njim imala DUETSKU PESMU: Poznati pevač otkrio kakav je bio njen BRAK SA ZORANOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena je sa njim imala DUETSKU PESMU: Poznati pevač otkrio kakav je bio njen BRAK SA ZORANOM!

Dobro je poznavao Jelenu

Zvezda Granda Marko Gačić, sa kojim je Jeca snimila duetsku pesmu, ne veruje da je pevačica vodila dvostruki život:

- Ne znam koliko je istina. Ne mogu u to da poverujem. Ona je bila porodična žena, ne verujem da bi ona tako nešto uradila. Bila je posvećena Zoranu i Jani, ona je bila stub njihove kuće, to se zna - kaže i ne zna šta da misli o tvrdnjama da ju je Zoran ubio.

- Ja sam baš u čudu. Nisam mogao ni da pretpostavim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi to Zoran mogao da uradi. I dalje ne verujem da je on ubica. Ne mogu da poverujem da je on to mogao da uradi, ne može to da mi dopre do mozga - rekao je Marko.

Mladom pevaču su oni delovali kao skladan par:

- Družili smo se mi. Nisam znao ni za jedan njihov problem, ni za jednu njihovu svađu. Videlo se u rijaliti šouu da je potpuno normalan, ne deluje kao neko ko je to mogao da uradi. Jane mi je najviše žao, jer će odrastati bez oba roditelja...- rekao je Marko.

Podsećamo, Jelena Krsmanović je ubijena u Borči 2. aprila prošle godine na krajnje zverski način u Borči na nasipu. Trenutno je njen suprug, Zoran Marjanović u pritvoru, jer se sumnja da je povezan sa ovim zločinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.