Jelena bin Drai pokazala nesavršeno lice bez šminke

Izvor: Blic, 29.Jun.2016, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena bin Drai pokazala "nesavršeno" lice bez šminke

Nekadašnja mis Jugoslavije, danas modna kreatorka i supruga arapskog milijardera Saida Bin Draija, pozvala je žene da prihvate svoje nesavršenosti i pokazala kako izgleda bez šminke.

Jelena Jakovljević bin Drai objavila je na Instagramu selfi na kojem nema ni trunku šminke.

Volim svoje lice bez šminke. Tako je nesavršeno. Tako je ja - napisala je Jelena, i dodala da ju je na ovaj potez inspirisala modna novinarka iz Dubaija Dijala Maki.

- Sećam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kad sam je prvi put videla na jednoj rođendanskoj žurki. Videla sam je na vratima, i prva stvar koju sam primetila bile su njene pege na licu. U životu nisam videla lepše lice... Na sebi je imala samo maskaru i sjaj za usne.

Jelena Jakovljević Bin Drai je udata za arapskog milijardera Saida Bin Draija i već dugo živi u Dubaiju. Daleke 1998. predstavljala je Jugoslaviju na izboru za Mis sveta.

Jelena je bila poslednja mis Jugoslavije, a godine 1998. se takmičila na izboru za najlepšu ženu sveta koji je održan na Sejšelima. Kako je tada izgledala pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MISICA POKAZALA LICE PUNO NESAVRŠENOSTI: Jelena Bin Drai kakvu dosad niste videli

Izvor: Kurir, 29.Jun.2016

...Jelena Bin Drai, bivša mis Jugoslavije, iako važi za jednu od najlepših žena, pokazala je da i ona ima nesavršenosti..Naime, ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju bez trunke šminje i na taj način pozvala sve žene da prihvate svoje mane.."Volim svoje lice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.