Izvor: Blic, 24.Okt.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Jelen top 10“ lista u „Blicu“

Televizija B92 započela je nedavno emitovanje muzičke emisije „Jelen top 10”, koja svake subote u 19 sati gledaocima pokušava da približi savremenu domaću rok muziku i promoviše mlade bendove iz Srbije i regiona.

Voditeljski tandem Tijana Todorović i Lazar Sakan na zanimljiv način upoznaju auditorijum sa novim izvođačima, intervjuišu rok zvezde, a u rubrici „Jelen na putu” voditelji nas upoznaju sa muzičkim životom cele Evrope. Idejni tvorac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << emisije Jugoslav Pantelić kaže da mu želja nije bila da menja već izgrađen muzički ukus ljudi, već da se ovom emisijom doprinese formiranju ukusa generacija koje dolaze.

- Ovo je jedna forma koja uz top listu mo­že da trpi i vesti iz sveta rokenrola, najave koncerata, informacije o okupljanju nekih bendova" - objašnjava Pantelić.

Novo izdanje emisije videćete večeras od 19 časova, a pored aktuelnih hitova i noviteta na listi, videćete i nastup Ajs Nigrutina, koji govori o tome kako nastaje hip-hop album. Drugi bend koji je nastupao u studiju je „Autopark”, a od njih ćemo saznati koliko je teško izdati album u Srbiji. Nedeljnu „Jelen top 10” listu od sada ćete ekskluzivno moći da pratite u „Blicu”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.