Jeftina dečja limunada za velika dela

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2012, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftina dečja limunada za velika dela

NOVI SAD -

Pored velikih pijaca, prodavci voća i povrća izlažu i na manjim improvizovanim pijacama. Na maloj improvizovanoj pijaci na Klisi, ovih dana osim voća, dobro se prodaje i osvežavajuća limunada. Kuriozitet nije sama limunada već prodavačice koje zajedno nemaju više od 15 godina.

Mia Kovačić koja živi u Torontu i njena sestra od tetke Nađa Nikolić iz Novog Sada svoje letnje dane provode na pijaci nadomak bakine kuće, na kojoj prodaju cedevitu za samo 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dinara. Male prodavačice vredno rade i kažu da posao dobro ide. Prvi dan su uspele da prikupe 2.000 dinara, a novac će potrošiti na igračke, kako za sebe tako i za decu koja nemaju svoje.

One će i narednih dana prodavati limunadu na svom malom štandu, a svojom kreativnošću i humanošću mogu svima da posluže kao primer. Pa osim osveženja možda nešto i naučite od njih, da li o tome kako da pomognete drugima ili pak kako da razvijete sopstveni biznis.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Jeftina dečja limunada za velika dela

Izvor: Novine novosadske, 27.Jul.2012

Pored velikih pijaca, prodavci voća i povrća izlažu i na manjim improvizovanim pijacama. Na maloj improvizovanoj pijaci na Klisi, ovih dana osim voća, dobro se prodaje i osvežavajuća limunada. Kuriozitet nije sama limunada već prodavačice koje zajedno nemaju više od 15 godina.. Mia Kovačić...

Nastavak na Novine novosadske...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.