Izvor: Mondo, 16.Sep.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftin telefon, koji je posramio najskuplje modele

Kad telefon košta 700 evra manje od najskupljih modela, a nudi vrhunski čipset, kameru i ekran, onda mora da ima neku “falinku“, zar ne?! E, pa kvalitet izrade to svakako nije!

Najpoznatiji "rasturač" telefona na YouTube mreži, JerryRigEverything stavio je na test Pocophone F1, koji se zvanično prodaje i kod nas, a košta oko 500 do 700 evra manje nego najskuplji iPhone i Android konkurenti.

Sve o tom telefonu rekli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vam u Pocophone F1 specifikacijama, a sad ćemo vas pustiti da uživate u torturi, koju je pomenuti kanal sproveo nad ovim telefonom.

Zvanično: Najjeftiniji premijum mobilni prodavaće se i u Srbiji

Osim toga što je izrađen od plastike i što je ona podložna ogrebotinama - ovom telefonu gotovo da, što se kvaliteta izrade tiče, nema šta da se zameri! Iako telefon košta značajno manje nego najskuplji konkurenti, on nema čega da se stidi, jer izdržava sve što izdržavaju i premijum modeli.

Da li ste se i vi već odlučili za Pocophone F1?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: JerryRigEverything



Izvor: Xiaomi



Izvor: Unbox Therapy

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.