Jeftin a već dobio najnoviji softver

Izvor: Mondo, 20.Feb.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftin a već dobio najnoviji softver

Ako ste mislili da samo skupi i veliki telefoni dobijaju softverska ažuriranja, prevarili ste se.

Motorola Moto E (druga generacija) konačno je dobila ono što su mnogi priželjkivali – najnoviju verziju Android operativnog sistema poznatijeg kao Marshmallow.

Prošlog oktobra, Motorola je objavila svoj plan u vezi sa nadogradnjom, i tada se ovaj model nije nalazio na listi. Pre Božića, kompanija je promenila mišljenje tako da je ovaj model kasnije dodat na pomenutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << listu.

Neki modeli iz G serije su već dobili Marshmallow verziju, Moto X uređaji takođe.

Trenutno se ažuriranje isporučuje korisnicima u Indiji, dok će u narednom periodu biti dostupno svim korisnicima ovog telefona. Veličina iznosi oko 450MB, tako da vam je na telefonu potrebno najmanje duplo više slobodne memorije od veličine same nadogradnje, piše GSM Arena.

Verujemo da će vlasnici ovog telefona biti oduševljeni. Neki mnogo skuplji modeli još uvek čekaju da dobiju najnoviju Android verziju.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.