Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 00:31

Jedva su izdržali godinu dana u braku: Đeđa izbacila Andriju iz kuće, glumcu ostale jedino uspomene FOTO

Andrija Milošević izbačen iz porodičnog doma, fotografije preplavile Instagram
Februar 2022. godine Andrija Milošević i Aleksandra Tomić pamtiće samo po lepim trenucima koji su preplavili najkraći mesec u godini. Sa prvim danima stupili su u bračnu zajednicu zavetovavši se na večnu ljubav pred Bogom, da bi im krajem istog meseca u život došao dugo željeni sin Relja. Ceremonija venčanja je bila vrlo intimna i u krugu najbližih članova porodice, a navodno zaljubljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << par planira uskoro i opštinsko venčanje i svadbeno veselje.
Pročitajte: E sad je stvarno kraj – Andrija Milošević i Đeđa stavili su tačku na brak, ni terapija nije pomogla FOTO
Međutim nedavno je na društvenim mrežama osvanuo snimak kako Andrija Milošević izbačen iz porodičnog doma sa koferom u ruci. Glumac demonstrativno odlazi od supruge, a pratioci bračnog para mogli su posvedočiti svađi i uveriti se u to da Miloševiću supruga u raspravi nije ostala dužna.
Pročitajte: Intimna proslava za najbliže, mladenci sijaju – Venčali se Andrija Milošević i Aleksandra Tomić
U pitanju je naravno, fiktivna svađa i to za potrebe predstave. U komadu „Šećer je sitan osim kad je kocka“ pored supružnika učestvuju i Viktor Savić i Sloboda Mićalović, a nije tajna da se za njega uvek traži karta više.
Pročitajte: Andrija Milošević prestravljen – Dobio jezivu poruku koja ga je uznemirila
Šema teatra iz godine u godinu se sve više razvija, a uprkos velikom broju profesionalnim obaveza glumački par uspeva da se posveti jedno drugome i poradi na svom braku pa i roditeljstvu. Prioritet im je za sada naslednik, koji sve više lič
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Story
FOTO: Ata images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.