Jedva sam dovršila snimanje filma, bila sam zaljubljena u njega

Izvor: Vesti-online.com, 21.Dec.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedva sam dovršila snimanje filma, bila sam zaljubljena u njega"

Glumac Kijanu Rivs je zaista jedan jedinstven i poseban muškarac.

On očarava žensku publiku, ali i svoje koleginice. To je potvrdila i glumica Sandra Bulok.

Ona je zajedno sa Rivsom 1994. godine snimala film "Brzina", a sada je otkrila kako joj je bilo teško da se koncentriše na posao zbog zgodnog glumca.

- Bilo mi je teško da ostanem ozbiljna. Kada bi me pogledao ja sam ostajala skamenjena - ispričala je Sandra u emisiji kod Elen Dedženeris.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Elenu ju je zatim pitala da li su nekada bili zajedno.

- Nikada nismo izašli. Verovatno je bio problem u meni. Nisam mu se svidela. Bili smo jako dugo prijatelji - objasnila je Bulokova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Sandra Bulok: Kijano Rivs je poseban muškarac

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2018, 11:42

Glumac Kijanu Rivs je zaista jedinstven i poseban muškarac. On očarava žensku publiku, ali i svoje koleginice. To je potvrdila i glumica Sandra Bulok.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.