Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednomjesečni pritvor za Bulatovića i Vidovića

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Aleksandru Bulatoviću /30/ iz Istočnog Sarajeva i Saši Vidoviću /34/ iz Bijeljine zbog sumnje da su počinili teško ubistvo Miroslava Lazarevića.

Pritvor je određen juče, a trajaće do 16. novembra, rečeno je Srni u Okružnom sudu.

Pritvor je određen zbog bojazni da će uništiti, sakriti, izmijeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak, te da će ometati krivični >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << postupak uticajem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače.

Mjere pritvora su određene i zbog vanrednih okolnosti, jer je riječ o krivičnom djelu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža kazna, s obzirom na način izvršenja.

Pritvor je određen i zbog toga što bi puštanje na slobodu rezultovalo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda.

Bulatović i Vidović su osumnjičeni da su u noći između subote i nedjelje, 15. na 16. oktobar, ubili Lazarevića iz automatske puške u momentu dok je vozio svoj "golf 7" kroz Beogradsku ulicu u Istočnom Novom Sarajevu.

Lazarević je podlegao na licu mjesta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.