Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednomjesečni pritvor za Anesa Mašića iz Kladnja za pokušaj ubistva

TUZLA - Sudija za prethodni postupak Kantonalnog suda Tuzla prihvatio je prijedlog postupajućeg tužioca i odredio mjeru jednomjesečnog pritvora za Anesa Mašića (39) iz Kladnja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva.

Mašić je osumnjičen da je poslije ponoći 8. maja u jednom ugostiteljskom objektu u Kladnju, nakon kraće svađe i fizičkog obračuna s radnikom na obezbjeđenju objekta, u njega ispalio hitac iz pištolja i nanio mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prostrelnu ranu na desnoj strani grudnog koša.

Pripadnici policijskih uprava Živinice i Kladanj Mašića su uhapsili odmah nakon događaja i izvršili kriminalističku obradu.

Osumnjičeni je juče, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, predat u nadležnost Tužilaštva.

Postupajući tužilac je donio naredbu o provođenju istrage i ispitao osumnjičenog, saopćeno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.