Jedna žrtva nevremena u Požarevcu

Izvor: N1 televizija, 13.Jun.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna žrtva nevremena u Požarevcu

Prema nezvaničnim informacijama jedna osoba poginula je u Požarevcu, koji je danas popodne zahvatilo jako nevreme, praćeno obilnim pljuskovima i gradom.

Kako prenose požarevački portali, nepoznata muška osoba starosti oko 65 godina udavila se u Jug Bogdanovoj ulici tom gradu. Portali prenose reči stanara, koji tvrde da je vlasnik stana koji živi na prizemlju, sišao u podzemnu garažu zabrinut da u neveremenu ne ostane bez automobila koji je tamo parkirao.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << navode, u tom trenutku nivo vode u podrumu bio je oko 2 metra, pa je lift prilikom spuštanja ostao bez struje, pa se vrata se nisu otvorila.

Policija je zatvorila Jug Bogdanovu ulicu u Požarevcu, a specijalne ekipe pokušavaju da spuste nivo vode u podrumu i uđu unutra.

Nevreme praćeno jakim pljuskom pogodilo je i pojedine delove Vojvodine, dok su u užičkom kraju sevale munje i padao je grad veličine lešnika. Delovi Užica bukvalno su bili prekriveni ledom, a strmim ulicama u centru grada tekli su potoci vode. Pojedini krovovi su se zabeleli kao u sred zime. Šteta od nevremena tek će biti utvrđena.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

U Požarevcu čovek stradao u podrumu prepunom vode

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2018

Muškarac star 65 godina stradao je danas u Požarevcu zbog nevremena kakvo ne pamte ni najstariji građani...Kako prenosi lokani Poportal muškarac se utopio u podrumu zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u kome je, kada je pokušao da dođe do automobila, bilo već dva metra vode...U trenutku kada se lift...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.