Jedna žena poginula u prevrtanju kombija kod Smedereva

Izvor: Press, 08.Sep.2013, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna žena poginula u prevrtanju kombija kod Smedereva

Do nezgode je došlo u ataru sela Kolari tako što je "folksvagen" kombi iz još uvek neutvrđenih razloga, sleteo sa kolovoza i prevrnuo se.

Jedna putnica je poginula na licu mesta, troje putnika, među kojima je jedno dete, je prevezeno u Urgentni centar u Beogradu, a dvoje je zbrinuto u Zdravstvenom centru u Smederevu.

Tri osobe su, nakon ukazivanja prve pomoći na licu mesta, odbile transport do smederevske bolnice, jer su lakše povređeni i žele da sačekaju osoblje bugarske ambasade, koja je obaveštena o nezgodi.

Uviđaj na licu mesta obavljaju dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Smederevu i pripadnici saobraćajne policije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Poginula u prevrtanju kombija kod Smedereva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2013

Jedna žena je poginula, a osmoro ljudi je povređeno kada se jutros oko 7.45 na autoputu Beograd-Niš kod Smedereva prevrnuo kombi sa bugarskim tablicama, saopštila je Policijska uprava Smederevo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.