Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2020, 10:27

Jedna osoba u RS preminula od virusa korona, tri novozaražene

BANJALUKA - U RS u posljednja 24 časa preminula je jedna osoba kod koje je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o muškarcu starije životne dobi iz Doboja, koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U BiH 21 novi slučaj zaraze korona virusom, preminuo pacijent iz Doboja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2020

U Bosni i Hercegovini u posljednja 24 sata registriran je 21 novi slučaj zaraze korona virusom, 18 u Federaciji BiH i tri u Republici Srpskoj, saopštili su entitetski zavodi za javno zdravstvo. Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljen je jedan smrtni slučaj. Radi se o muškarcu, starije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.