Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jul.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba ranjena u pucnjavi kod škole u Zenici

ZENICA - Jedna osoba je povrijeđena u pucnjavi koja se dogodila u blizini Ekonomske škole u Zenici na ulazu u zeničku tržnicu. Brzom intervencijom uhapšena je jedna osoba.

Kako su kazali u Ministarstvu unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona pucnjava se dogodila oko 12:15 sati kada je došlo do narušavanja javnog reda i mira između Ć. A. i H. H.

Nedugo nakon toga, Ć. A. je ranio H. H. koji je kolima Hitne pomoći prevezen na Urgentni blok Kantonalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bolnice Zenica gdje će biti konstatovan stepen povreda.

Ć. A. je odmah nakon događaja uhapšen i prevezen u prostorije Policijske stanice Centar. Uviđaj je u toku, a policijski službenici obilaze mjesto događaja kako bi pronašli dokaze.

(Klix.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.