Jedna osoba poginula, druga teško povredjena u udesu na Obrenovačkom drumu

Izvor: Beta, 06.Dec.2018, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba poginula, druga teško povredjena u udesu na Obrenovačkom drumu

Žena je poginula, a muškarac (40) je teško povredjen u udesu jutros nešto pre pet časova na Novom obrenovačkom drumu kod Umke, rečeno je u beogradskoj Hitnoj pomoći.Agenciji Beta je rečeno da je lekarska ekipa mogla samo da konstatuje smrt žene na licu mesta, a da je muškarca nakon ukazane pomoći prevezla na reanimaciju u Urgentni centar.U saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru kralja Aleksandra sinoć oko 20.40 lakše je povredjen mladić (21) koji je zbrinut na Vojno-medicinskoj akamdemiji.Ekipa Hitne pomoći tokom noći imala je 101 intervenciju, od toga 14 na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, osobe sa bolom u grudima i oboleli od karcionma.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA: Pokošeni pešaci kod Umke!

Izvor: Mondo, 06.Dec.2018

Žena je poginula, a muškarac je teško povređen kada je na njih naletelo putničko vozilo kod fabrike kartona "Umka". Saobraćaj ka Obrenovcu je obustavljen...U nesreći oko pet sati ujutro poginula je žena pešak (40), a teško je povređen muškarac, takođe pešak, prenosi RTS...On je prevezen...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.