Jedna osoba jutros zadobila prelom potkolenice

Izvor: Press, 11.Dec.2012, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba jutros zadobila prelom potkolenice

Muškarac star oko 50 godina zadobio je prelom potkolenice i prevezen je u Institut za ortopediju na Banjici, rekla je Macura.
    Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 81 intervenciju od kojih 10 na javnom mestu, precizirala je Macura i dodala da  u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa.
    Hitna pomoć je za protekla 24 sata u Beogradu obavila 241 intervenciju, od kojih 69 na javnom mestu, istakla je Macura.
    Tokom jučerašnjeg dana bilo je oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 17 padova, ali nisu svi uzrokovani ledom, jer je bilo i ljudi kojima je pozlilo, kao i kolabiranja, navela je Macura.
    Njen savet je da treba biti sit, odmoran, nositi adekvatnu odeću i obuću, a starijim osobama da bez preke potrebe ne izlaze iz kuće.
    Macura je apelovala na solidarnost da se pomogne starijim osobama koje žive same.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.