Jedna osoba UBIJENA u Podgorici, teško ranjen ŠKALJARAC osumnjičen za ubistvo Saleta Mutavog

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2017, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba UBIJENA u Podgorici, teško ranjen ŠKALJARAC osumnjičen za ubistvo Saleta Mutavog

Na lice mesta su ubrzo stigle ekipe hitne pomoći i policije

U pucnjavi koja se danas dogodila u kafiću koji posluje u okviru mehaničarske radnje i servisa "Auto-Zeta" u ulici Vaka Đurovića u Podgorici ubijen je Ivan N. (33) dok je teško ranjen Milić Minja Š. (30), saznaje CdM.

Nepoznate osobe ispalile rafale metaka

Minja Š. je, kako je CdM-u kazao direktor UC Nermin Abdić, stabilno za sada. Na njih dvojicu su nepoznate osobe, na čijoj identifikaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija radi, ispalile rafal metaka.

EKSPLOZIJA ODZVANJALA CETINJEM: Pokušao da postavi bombu ispod tuđeg auta, pa poginuo

Obojica bili mete: Ubijen Ivan Nedović, Minja Šaković teško ranjen https://t.co/HzjSru0uDu pic.twitter.com/kF0J6UMKtt

— Cafe del Montenegro (@cafemontenegro) September 8, 2017

, ranjeni su transportovani u KCCG, ali je Ivan N., na žalost, podlegao povredama.

Prema saznanjima CdM-a, za sada ništa ne ukazuje na to da je Ivan N. slučajna žrtva napada. Njih dvojica su, inače, često bili zajedno u društvu i imali su intenzivnu komunikaciju.

Ivan N. je vlasnik "Auto-Zete", iza sebe je ostavio dvoje dece. Milić-Minja Š. ima policijski dosije za više krivičnih dela u Podgorici. Navodno je u vezi sa škaljarskim klanom.

Više puta je privođen zbog oružja, a sumnja se i da je učestvovao u likvidaciji vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi (29).

Takođe, pre šest godina je osuđen na godinu zatvora zbog iznude.

Ovo je druga pucnjava koja se za dva dana dogodila u Podgorici.Podsećamo, u pucnjavi koja se pre dvije noći dogodila na Zlatici ranjeni su Podgoričani Rajko Grujić (31) i Milan Zejak (32). Na njih je, kako se sumnja, pucao Nebojša Braković (27), koji je u bekstvu, prenosi CDM.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.