Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2024, 20:21

 Jedinstven sistem naplate putarine sa Hrvatskom od 15. maja, sa C.Gorom za mesec dana

Jedinstven sistem naplate putarine putem platforme "TOLL4ALL" trebalo bi da bude u funkciji od 15. maja sa Hrvatskom, a sa Crnom Gorom najkasnije za mesec dana, izjavio je danas za Tanjug pomoćnik izvršnog direktora Sektora za naplatu putarine Javnog preduzeća "Putevi Srbije" Darko Savić. Platforma "TOLL4ALL" predstavlja jedinstveni sistem naplate putarine preko kojeg je moguće izvršiti povezivanje naplatnih sistema više zemalja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uskoro jedinstven sistem naplate putarine sa Hrvatskom i Crnom Gorom

Izvor: B92, 06.Mar.2024

Jedinstven sistem naplate putarine putem platforme "TOLL4ALL" trebalo bi da bude u funkciji od 15. maja sa Hrvatskom, a sa Crnom Gorom najkasnije za mesec dana...To je izjavio danas za Tanjug pomoćnik izvršnog direktora Sektora za naplatu putarine Javnog preduzeća "Putevi Srbije" Darko Savić...Platforma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.