Izvor: B92, 20.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedino Bogoljub spasava Srbiju"

Vrbas -- Dragomir Karić pozvao je građane da glasaju za PSS i Bogoljuba Karića, jer jedino on može da spasi Srbiju

Na konvenciji Pokreta snaga Srbije večeras u centru Vrbasa on je rekao da jedino Bogoljub Karić može da se obračuna sa korupcijom i da otvori nova radna mesta. Karić je rekao da u Srbiji korupcija i organizovani državni kriminal uzimaju sve više maha i sprečavaju PSS da pomogne Srbiji.

Nosilac izborne liste Milanka Karić ocenila je da vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "drhti od straha" pred Bogoljubom Karićem i da je sadašnja vlada "Srbiju ostavila opustošenu, poniženu, opljačkanu i gladnu".

"Oni je šminkaju Nacionalnim investicionim planom, koji će da se pretvori u ono u šta se pretvorila Nacionalna štedionica, jer oni shvataju da nacionalno jeste njihovo i da su oni država, a mi to nećemo dozvoliti", rekla je Milanka Karić.

Konvenciji je prisustvovao veći broj pristalica ovog pokreta iz Niša, Novog Pazara, Jagodine, Kruševca, Zrenjanina, Novog Bečeja i drugih gradova, koji su organizovani došli autobusima i u toku mitinga uzvikivali "Bogoljube, Bogoljube" i skandirali "Lopovi, lopovi".

PSS je saopštio da je kandidat za poslanika Pokreta Snaga Srbije Dejan Mladenović večeras je pretučen u prostorijama te stranke u Ljigu. U saopštenju se tvrdi da su u prostorije PSS-a "upali batinaši vladajuće koalicije i brutalno pretukli Mladenovića".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.