Jedinica mere za zabavu, rekreaciju i sreću, a uz ovu karticu, PLES je i asocijacija na popust (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinica mere za zabavu, rekreaciju i sreću, a uz ovu karticu, PLES je i asocijacija na popust (FOTO)

Lepa vest za sve Zemunce

Škole plesa za decu i odrasle na jednom mestu u tri klimatizovane sale na Novom Beogradu - ponuda je Novog plesnog centra, u najkraćem. Nalaze se nedaleko od Arene, a ples im predstavlja osnovnu jednicu mere za zabavu, rekreaciju, druženje i sreću. Posluju gotovo tri godine i okupljaju nešto više od 500 članova.

Bave se brojnim plesovima poput Salse, Ča-ča-ča, Pop-densa, Engleskog valcera, Fokstrota, Sambe, Rumbe, Tanga... Imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posebne kurseve plesa za mladence, vežbe tai čija...

Ono što ih u moru posebnosti čini još prijemčivijim, jeste posebna povoljnost namenjena korisnicima zemunske kartice. Novi plesni centar partner je Gradske opštine Zemun na projektu "Moja zemunska kartica" zbog čega nudi popust od deset odsto na sve grupne programe škole plesa.

► Fotografije iz galerije pogledajte klikom na strelice

Dakle, ukoliko imate svoju personalizovanu zemunsku karticu, a želite da se zabavite, rekreirate, dužite i usrećite - plesom, a ujedno da uštedite, Novi plesni centar je mesto za vas.

Za ostale informacije o ponudi informišite se lično na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića 94 ili pozivom na broj 066/88-900-53; podatke o tome kako postati vlasnik Moje zemunske kartice i o povoljnostima kod partnera na projektu čitajte sa istoimene Fejsbuk stranice ili sa sajta GO Zemun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.