Izvor: B92, 02.Nov.2018, 15:17

Jedina škola u regionu koju su najveće svetske IT kompanije izabrale za partnera

Jedina škola u regionu koju su najveće svetske IT kompanije izabrale za partnera

Ako želite da savladate tražene veštine i steknete prestižne IT sertifikate koji će vam obezbediti uspešnu karijeru u zemlji ili inostranstvu, trebalo bi da razmislite o školovanju na ITAcademy, čiji polaznici već godinama sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

Razlog tome jeste činjenica da se ITAcademy od svih ostalih škola u regionu izdvaja kao jedina edukativna ustanova koja ima zvanična partnerstva sa međunarodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama, među kojima su Adobe, Oracle, Zend, Apple, Autodesk, Microsoft, Google

Vodeće svetske IT kompanije izabrale suITAcademy za svog zvaničnog partnera u regionu zahvaljujući tome što ova institucija može da se pohvali najsavremenijim IT programima usklađenim sa potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetom predavačkog kadra, primenom najnovije tehnologije i programa u nastavi, kao i jedinstvenom metodologijom za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitektura saznanja”.

Sa ITAcademy ističu da ova partnerstva predstavljaju međunarodno priznanje i potvrdu njihovog dobrog rada, a polaznicima iz Srbije i regiona, ali i Rumunije, SAD, Kine, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike i preko 120 drugih zemalja, obezbeđuju uslove kao u najboljim trening centrima u svetu.

Ovo su neke od prestižnih kompanija i uspešnih organizacija koje su izabrale ITAcademy za svog partnera kod nas:

Adobe

Zahvaljujući partnerstvu sa ovom najvećom softverskom kompanijom koja proizvodi vrhunske alate u oblasti dizajna, ITAcademy je stekla status Adobe Authorised Training Center, što njenim polaznicima saodseka Design & Multimedia, osim rada sa najnaprednijim i najnovijim Adobe alatima, pruža mogućnost sticanja Adobe sertifikata, koji predstavljaju međunarodnu potvrdu njihovog znanja i stručnosti.

Oracle

Prošle godine ITAcademy je postala prvi i jedini zvanični Oracle WDP partner u Srbiji, a uspešna saradnja sa ovom drugom najvećom softverskom kompanijom produžena je i na ovu godinu. Polazniciprograma Java Development na ITAcademy jedini u Srbiji imaju priliku da pohađaju specijalizovane grupe Java kurseva usklađenih sa Oracle programima koji donose praktična znanja prilagođena potrebama IT tržišta i tako steknu prestižne međunarodne Oracle sertifikate, koji su naročito cenjeni kod poslodavaca širom sveta.

Zend

Internacionalna Zend korporacija izdaje prestižni Zend sertifikat, koji predstavlja zlatni standard kada je u pitanju PHP programski jezik. ITAcademy je jedan od retkih Zend training centara u svetu i prvi i jedini training centar sa licencom za distance learning program. U Srbiji 25% ukupnog broja Zend sertifikata pripada upravo ITAcademy polaznicima. Oni koji pohađajuprogram PHP Web Development na ovoj instituciji imaju i priliku da znanja usvajaju uz jedinog sertifikovanog Zend PHP trenera u našoj zemlji i dobiju cenjeno zvanje Zend Certified PHP Engineer, koje im otvara vrata svetskih IT kompanija.

Apple

ITAcademy je zvanični partner i čuvene multinacionalne kompanije Apple, pa će od 2019. godine postati Authorized Training Provider na najvećem broju lokacija u našoj zemlji. Ovo partnerstvo polaznicima koji žele da savladaju iOS programiranje garantuje izvođenje zvanično licencirane obuke i pristup najsavremenijim tehnologijama ove kompanije.

Autodesk

Autodesk je multinacionalna softverska kompanija i lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnog sadržaja. Kao zvanični Autodesk Training Center i Autodesk Authorized Academic Partner, ITAcademy omogućava svojim polaznicima naodseku 3D Design & CAD školovanje po zvaničnim Autodeskovim principima obuke, podršku i rad sa najnovijim 2D i 3D softverskim alatima, kao i sticanje prestižnih Autodesk sertifikata.

Microsoft

Dugogodišnje partnerstvo ITAcademy sa ovom velikom multinacionalnom kompanijom omogućava polaznicima Microsoft Development iMicrosoft Administration programa da steknu najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama, kao i svetski priznate Microsoft sertifikate. Microsoft Partner status, koji je ova institucija dobila od Microsofta, obezbeđuje rad sa najnovijim MS tehnologijama tokom školovanja, sve vrste raspoloživih MS softverskih rešenja, beta verzije i druge prednosti koje su dostupne samo partnerskim organizacijama.

Do posla u IT-ju moguće je doći za manje od godinu dana školovanja

ITAcademy ispunjava stroge standarde opremljenosti i kvaliteta i akreditovani je međunarodni testing centar, čime svojim polaznicima obezbeđuje podršku najuticajnije mreže potvrđenih profesionalaca.

To konkretno znači da polaznici ITAcademy imaju jedinstvenu priliku da znanja stiču koristeći najsavremeniju opremu, najnovije programe, uz predavače koji su svetski priznati eksperti,a diplome dobijaju direktno iz svetskih IT centara.

Znanja i zvanja koje steknete na nekom od programa ITAcademy u Srbiji imaju istu težinu kao da ste ih stekli u jakim centrima u Evropi ili SAD. Na taj način svoje usluge možete da ponudite jednako poslodavcima u Srbiji ili širom sveta i tako ostvarite svetsku zaradu.

Posebno dobra vest je da znanja i veštine koji vam donose svetsku platu i druge povlastice možete steći za samo 12 meseci školovanja,u učionici ili od kuće. Sve što je potrebno jeste da izaberete neki odprograma koji odgovara vašim afinitetima i uz posvećene predavače, podršku svetskih IT kompanija i rad na najsavremenijoj opremi možete steći veoma tražene veštine i sertifikate koji će vam omogućiti da ostvarite karijeru kakvu zaslužujete.

Saznajte više na sajtu www.it-akademija.com.

Nastavak na B92...


Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.