Jedan od pljačkaša menjačnice na Čukarici izvršio samoubistvo, dvojica uhapšena

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2016, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od pljačkaša menjačnice na Čukarici izvršio samoubistvo, dvojica uhapšena

Jedan od pljačkaša menjačnice u beogradskom naselju Čukarica izvršio je samoubistvo, dok su dve osobe uhapšene, saopštila je danas policija.

Policija je, kako se navodi u saopštenju MUP-a, uhapsila A. B. i S.M.

Obojica osumnjičenih za pljačku menjačnice imaju 26. godina.

Oni su jutros uz pretnju oružjem opljačkali menjačnicu na Čukarici, a potom su pobegli u obližnju stambenu zgradu. Uhapšeni su u jednom od stanova, u kojem su pronađeni i pištolj i novac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

ZAVRŠENA CELODNEVNA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE U ŽARKOVU: Dvojica razbojnika uhapšena, treći izvršio samoubistvo! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2016

Nakon desetočasovne drame ispred zgrade u Ulici Trgovačka broj 8 u beogradskom naselju Žarkovo, dvojica osumnjičenih za pljačku menjačnice uz pretnju oružjem uhapšena su, dok je treći osumnjičeni izvršio samoubistvo...Foto: Marko Todorović..Osumnjičeni su nakon napada na zaposlenog pobegli...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.