Jedan od pet miliona: Nemamo veze sa protestom u Novom Pazaru i sa Ugljaninom

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Mar.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od pet miliona: Nemamo veze sa protestom u Novom Pazaru i sa Ugljaninom

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" negirali su danas da je protest u Novom Pazaru održan pod tim nazivom, kao i da su u bilo kakvoj komunikaciji sa liderom Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejmanom Ugljaninom.

U saopštenju koje je agenciji Beta stiglo sa imejl adrese "1od5miliona" navodi se da oni ne mogu biti odgovorni za poruke iznete na protestu koji je u subotu, 9. marta održan u Novom Pazaru ;pod nazivom "Za sigurnu budućnost - Sandžak se budi". >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

"Dovođenje u vezu protesta '1 od 5 miliona' i Sulejmana Ugljanina još je jedan pokušaj da se unese zabuna i da se protesti diskredituju. Pozivamo građane da ne nasedaju na manipulacije režimskih medija", navodi se u saopštenju.

Na protestnoj šetnji u Novom Pazaru učestvovali su Ugljanin ;i visoki funkcioneri SDA, a poručeno je da zajedno sa ostalim građanima Srbije "žele da izgrade državu zasnovanu na vladavini prava i jednakim mogućnostima za sve".

Okupljeni su nosili transparente sa natpisima "Jedan od pet miliona", "Jedan od 100", "Za jednakost pred zakonom", "Bošnjaci u Ustavu", "Stop diskriminaciji Bošnjaka" i "Sandžak autonomija".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Jedan od pet miliona: Nemamo veze sa protestom u Novom Pazaru i sa Ugljaninom

Izvor: Danas, 11.Mar.2019

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" negirali su danas da je protest u Novom Pazaru održan pod tim nazivom, kao i da su u bilo kakvoj komunikaciji sa liderom Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejmanom Ugljaninom. Članak Jedan od pet miliona: Nemamo veze sa protestom u Novom Pazaru...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.