Jedan od pet miliona: Andreja Mladenović fizički napao aktivistu

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Avg.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od pet miliona: Andreja Mladenović fizički napao aktivistu

Udruženje "Jedan od pet miliona" saopštilo je danas da je njihovog aktivistu danas fizički napao beogradski čelnik Andreja Mladenovića pošto mu je ovaj preprečio put.

BEOGRAD, 31. avgusta 2019. (Beta) -

"Mladenović je gurnuo aktivistu '1od5miliona' prilikom čega je on pao na zemlju", ;navodi se u saopštenju tog udruženja i dodaje da su time gradske vlasti još jednom pokazale "bahato ponašanje prema neistomišljenicima i spremnost na fizički obračun i nasilje".
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Kako se dodaje, aktivista je blokirao gradske čelnike koji su nameravali da obiđu rekonstruisani trg želeći time da im pokaže kako izgleda kada oni građane i normalan život u Beoogradu blokiraju svakodnevno.

"Količina novca koja je bila potrebna za jedan dan radova na Trgu Republike iznosi preko 20.000 evra, a vrednost dva dana jednaka je kupovini stana u Beogradu za jednu porodicu. Za 8,5 miliona evra mogao se izgaditi čitav jedan studentski dom, ili rekonstruisana škola ili bolnica", ističu iz udruženja.

Navode i da je pomoćnik gradonačelnika Mladenović gurajući aktivistu "Jedan od pet miliona" i obarajući ga na zemlju pokazao "spremnost gradskih čelnika da i fizički nasrnu na neistomišljenike kako bi prikrili svaki propust ove vlasti i zamenika Gorana Vesića".

"Sve učestaliji napadi na aktiviste 'Jedan od pet miliona', koje direktno naređuje državni vrh i saradnici (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića, nameću pitanje dokle je ova vlast spremna da ide u fizičkim obračunima sa svim neistomišljenicima. Ali isto tako, i dokle je ova vlast spremna da ide u pljačkanju građana Beograda i Srbije, svakodnevnim rekonstrukcijama koje su, kako kažu stručnjaci, nepotrebne i nelogične i služe za 'pranje novca' koji su ti gradski čelnici ukrali", piše u saopštenju.

(Kraj) žp/vla

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Udruženje Jedan od pet miliona: Andreja Mladenović fizički napao aktivistu

Izvor: Beta, 31.Avg.2019

Udruženje "Jedan od pet miliona" saopštilo je danas da je njihovog aktivistu danas fizički napao beogradski čelnik Andreja Mladenovića pošto mu je ovaj preprečio put."Mladenović je gurnuo aktivistu '1od5miliona' prilikom čega je on pao na zemlju", navodi se u saopštenju tog udruženja i dodaje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.