Jedan od najčvršćih stubova opstanka i razvoja društva: Danas se obeležava Međunarodni dan porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 15:58

Jedan od najčvršćih stubova opstanka i razvoja društva: Danas se obeležava Međunarodni dan porodice

Danas, kao i svakog drugog dana, obavezni smo da vodimo računa o svakom članu naše porodice

Porodica je naša primarna kuća i svi zajedno smo obavezni da čuvamo njen prosperitet i pokušamo da je zajedničkim snagama ojačamo, saopštava Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, povodom Međunarodnog dana porodice koji se obeležava danas.

Ministarstvo ističe da je porodica jedan od najčvršćih stubova opstanka i razvoja društva, a da je namera da se porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrati na mesto koje joj pripada u srpskom društvu, pokazana i formiranjem Ministarstva za brigu o porodici.

Navodi se da su ljudi iz Ministarstva već obišli više od 30 opština i gradova u Srbiji, a da će to u narednom periodu nastaviti.

- Napravićemo sveobuhvatni dokument na osnovu koga ćemo predložiti niz mera i predloga zakonskih rešenja, a u cilju unapređenja i očuvanja porodice, porodičnih vrednosti i srpskog društva u celini - najavljuju iz resornog ministarstva.

Ističu i da smo danas, kao i svakog drugog dana, obavezni da vodimo računa o svakom članu naše porodice, da negujemo dobre odnose pune međusobnog poštovanja i ljubavi, jer na taj način čuvamo svoju porodicu, svoj grad i svoju državu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.