Jedan od najbogatijih glumaca poklanja svoje bogatstvo

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najbogatijih glumaca poklanja svoje bogatstvo

Kineski glumac i zvezda filmova "Pritajeni tigar, skriveni zmaj", "Bolje sutra" i "Pirati sa Kariba", Čau Jun Fat, rekao je da će nakon smrti svoje bogatstvo donirati humanitarnim organizacijama.

Uprkos tome što ga je Forbs od 2015. godine uvrstio listu najplaćenijih glumaca, čije se bogatstvo procenjuje na oko 700 miliona dolara, Čau Jun Fat se može videti na ulicama Hongkonga kako se vozi gradskim prevozom ili čeka u redu kako bi kupio kartu za bioskop.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novac nije nešto što posedujete zauvek. Kada odete jednog dana, ostavite ga drugima da ga koriste. Kada umrete ne možete sa sobom da odnesete svoj bankovni račun - objasnio je za južnokorejsku televiziju Munva.

Glumac, kojeg u Hongkonkgu iz milošte zovu "brat Fat", izuzetno je popularan u svom rodnom gradu i za razliku od mnogih bogataša je poznat po skromnom životu.

Njegova supruga Jasmin Tan potpuno ga podržava u toj odluci. Za svog muža kaže da često voli da jede na uličnim kioscima, a da je svoju "nokiju" teška srca zamenio kada je prestala da radi od višegodišnje upotrebe.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.