Jedan od heroja CG: Borba sa vatrom, spavanje na podu FOTO

Izvor: B92, 19.Jul.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od heroja CG: Borba sa vatrom, spavanje na podu FOTO

Tivat -- Na društvenim mrežama objavljena je fotografija koja možda najbolje ilustruje napore svih u borbi protiv vatrene stihije u Crnoj Gori.

Na njoj se vidi muškarac kako spava na podu, dok kao jastuk koristi vatrogasno crevo.

Reč je o radniku Centra za kulturu Tivat Branku Đokiću koji je kao dobrovoljac otišao da pomogne u gašenju požara.

Situacija na crnogorskom primorju, kako javlja reporterka B92 sa lica mesta, deluje da je pod kontrolom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iako na Luštici i dalje besne požari.

Građani sa kojima je Nevena Madžarević razgovarala nisu ni znali kada će i da li će poleteti ukrajinski kanader koji je stigao kao pomoć NATO.

Ipak, avion tipa Antonov se nekoliko trenutaka kasnije pojavio na nebu iznad Luštice i izbacio osam tona vode, ali meštani nisu potpuno zadovoljni i komentarišu da je avion preletao nekoliko puta, "pa odlazio da se odmori, dok sve izgori".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.