Jedan avion preusmeren, drugi kružio sat i po iznad Niša

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan avion preusmeren, drugi kružio sat i po iznad Niša

Niš -- Avion kompanije "Vizer" koji je jutros poleteo iz Memingema nije sleteo u Niš, već je preusmeren u Sofiju. Drugi, iz Malmea, kružio sat i po, pišu Južne vesti.

Kako je tom portalu rečeno na niškom aerodromu, razlog su složeni meteorološki uslovi na Aerodromu "Konstanin Veliki". Koji su to složeni meteorološki uslovi, zbog kojih avion iz Memingema nije sleteo na niški aerodrom u 9:35, iz aerodroma nisu precizirali.

U nišku vazdušnu luku je avion iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Malmea, nakon više od sata kruženja, sleteo sa sat i po zakašnjenja. Avion iz Malmea je, po redu letenja, trebalo da sleti u Niš u 10:05, ali je dugo "kružio" iznad Jastrepca, pa je pistu u Nišu dotakao tek oko 11:30.

Pored ova dva leta, prema redu letenja, na niški aerdorom bi danas trebalo da sleti i avion "Rajanera" iz Bratislave. Kako piše na sajtu aerodroma, taj avion se očekuje u 15:30 i trebalo bi da sve bude na vreme i bez problema.

Inače, na aerodromu su juče, i pored snega i hladnijeg vremena, uspešno dočekani i ispraćeni putnici i avioni iz Ciriha i Berlina, a kako su rekli iz niške vazdušne luke, sve se odvijalo bez kašnjenja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.