Javnost nije upoznata sa problemima „starih“ studenata

Izvor: Danas, 06.Sep.2019, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javnost nije upoznata sa problemima „starih“ studenata

Javnost uopšte nije upoznata sa problemima i pravima "starih" studenata, jedini koji su doprineli obaranju stereotipa o njima jesu mediji, navela je u Danasovom intervjuu na mreži njihova predstavnica Verica Ivanović Kuzmanović. Članak Javnost nije upoznata sa problemima „starih“ studenata se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Da li su žene pobedile muškarce?

Izvor: Danas, 06.Sep.2019

Da li uopšte možemo i da zamislimo kako se stvaraju emocije, i šta su one? Kako možemo definisati tu pokretačku snagu? Kada se bolje razmisli možemo upravo tako, emocije i jesu pokretačka snaga naših postupaka, nastale na osnovu različitih osećanja, događaja, naših pojimanja i shvatanja stvarnosti. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.