Javite Đuri da blokira Kosmaj

Izvor: N1 televizija, 13.Apr.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javite Đuri da blokira Kosmaj

Kosmajac Dragoslav oslobođen je pre neki dan optužbe da je dvojicu geodeta podstrekavao na zloupotrebu službenog položaja, ali ne brinite, nije sve izgubljeno – rekao je ministar policije dr Nebojša Stefanović pre neki dan čudno se smeškajući.

Zato što se on uvek čudno smeška, jer ne zna da se smeje, što je karakteristika svih doktora koji su profesionalno naDRbundženi.

-Evo je! Treća optužnica protiv Dragoslava Kosmajca koja garantovano prolazi na sudu! >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << - izvukao je iz svoje aktn tašne nekakav svežanj svežih papira.

Dakle, nakašljao se dr Stefanović, Kosmajca ćemo sto posto strpati u ćuzu i neće više svaka šuša moći da nas neosnovano optužuje kako smo diletanti, šeprtlje & kompletni idioti, jer u rukama držim nepobitne dokaze da je Dragoslav Kosmajac jedan od najvećih kriminalaca koji je viđen na ovim prostorima još od vremena kada je RTS prestao da emituje seriju “Sopranovi”, kao i trilogiju “Kum”.

Potom je dr Stefanović počeo da čita novu optužnicu koju je pisao svojeručno:

“Optužuje se Kosmajac Dragoslav iz Beograda da je podstrekavao na zloupotrebu službenog položaja predsednika Vučića dok je predsednik Vučić još bio premijer, tako što je jednom prilikom rekao predsedniku Vučiću da niko, bre, u ovoj zemlji ne sme ime da mu pomene, ni ne znajući da nema te budalaštine na ovom svetu na koju ne možeš da podstrekneš predsednika Vučića, zato što je predsednik Vučić mnogo dobar čovek. Kosmajac se tereti da je u junu 2014. nekoliko puta zvao telefonom predsednika Vučića koji je tada bio premijer i govorio mu:

- Ajde, bre, ako si neki mangup, izgovori moje ime! Svima kaži da sam narko diler, ako imaš onu stvar - čime je Kosmajac Dragoslav izvršio krivično delo podstrekavanje na zloupotrebu službenog položaja iz člana 27. Krivičnog zakona koji kaže: “Ko zove predsednika Vučića telefonom i loži ga, pravnički rečeno podstrekava, kazniće se zatvorom od dve do pet godina, ako se prethodno ne učlani u Srpsku naprednu stranku”.

Osnovano se sumnja da je Kosmajac Dragoslav iz Beograda na ovaj način podstrekavao na zloupotrebu službenog položaja predsednika Vučića, jer je predsednik Vučić, kao premijer, posle toga i veoma uspešno zloupotrebio službeni položaj, iako ga nikad ne bi zloupotrebio da ga Kosmajac Dragoslav nije podstrekavao, tako što je predsednik Vučić održao konferenciju za štampu na kojoj je rekao da je Kosmajac Dragoslav najveći narko diler i još je rekao:

- Svi se, bre, plaše! Niko, bre, ne sme ime da mu spomene! Tražio sam da udare na Kosmajca, ali to do danas nije urađeno - čime je predsednik Vučić, kao premijer, izvršio zloupotrebu službenog položaja iz člana 27. Krivičnog zakona, koju sigurno ne bi izvršio da ga Kosmajac Dragoslav nije zvao telefonom u više navrata, pošto je predsednik Vučić duša od čoveka, a naročito duša od natčoveka.

Ima indicija, nastavio je Stefanović, da je Kosmajac Dragoslav iz Beograda sem podstrekavanja na zloupotrebu službenog položaja premijera Vučića, ovim izvršio i krivično delo: “Zloupotreba službenog položajnika”, jer je predsednik Vučić, po starom srpskom običaju, položajnik na Božić u prostorijama Srpske napredne stranke, u sadejstvu sa krivičnim delom "Zloupotreba službenog predsednika".

Zloupotreba službenog položaja predsednika Vučića, piše u optužnici, ipak je pokazala da predsednik Vučić čini dobro delo čak i kad čini zloupotrebu službenog položaja, naglasio je dr Stefanović, jer je otad srpski jezik mnogo bogatiji.

Pre nego što je predesdnik zloupotrebio službeni položaj, svi u Srbiji su govorili "Koji ti je K.......", ali su tek pošto je predsednik Vučić jedini skupio hrabrost, posle otvorenog podstrekavanja od strane Kosmajac Dragoslava, da izgovori ime Kosmajac, koje je u stvari prezime, počeli su da jasno i glasno govore: "Koji ti je Kosmajac?", bez tačaka

Zbog ovog neobičnog hobija predsednika Vučića da izgovara imena koja niko ne sme da izgovori, piše u optužnici, a sve zbog podstrekavanja na zloupotrebu službenog položaja od strane Kosdmajac Dragoslava, srpski budžet mogao bi da bude oštećen za milionski iznos, jerbo postoji mogućnost da Kosmajac Dragoslav tuži državu Srbiju, što mu je od početka bio i cilj kada se odlučio da podstrekava predsednika Vučića da mu izgovori ime, koje je u stvari prezime.

- Poručujem građanima da mogu da budu spokojni, u sigurnim su rukama! Našim rukama! - rekao je dr Nebojša Stefanović na kraju čitanja treće optužnice protiv Kosmajac Dragoslava iz Beograda koja garantovano prolazi, za razliku od druge oborene optužnice u kojoj je Kosmajac Dragoslav podstrekavao dvojicu geodeta na zloupotrebu službenog položaja.

Dekan zvani Sima rekao je jednom prilikom da je Aleksandar Vučić bio najbolji strudent Pravnog fakulteta u istoriji jer je, veruje se na Pravnom fakultetu, još kao brucoš osmislio dve revolucionarne pravničke metode za osuđivanje bez suđenja, čime se čini direktna ušteda na sudskim troškovima.

Metoda broj 1: Niko nije kriv dok ga ja pravosnažno ne osudim na konferenciji za štampu koju pravosnažno i uživo prenosi TV Pink, pre Zadruge!

Metoda broj 2: Ja znam, bre, ko je kriv, a na njima je da dokažu da nisu! Ali neće dokazati nikada pošto samo ja mogu da gostujem kod Sarape, a njih neće zvati nikad u jutarnji program, obećo mi Sarapa!

Metoda broj 3: Javite Đuri da blokira Kosmaj!

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.