Jastreb se ustremio na dron-kameru VIDEO

Izvor: Mondo, 10.Okt.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jastreb se ustremio na dron-kameru VIDEO

Čovek iz Masačuseca zabavljao se snimajući prirodu iz vazduha svojom dron - kamerom na daljinsko upravljanje, ali je uleteo u teritoriju nervoznog jastreba.

Foto: Screenshot YouTube

Ovaj neverovatan video snimljen je u parku u Kembridžu, u Masačusecu (SAD).

Kristofer Šmit izašao je malo u prirodu sa svojim dronom kvadkopterom sa četiri elise - Phantom FC40 i sa GoPro kamerom Hero 3+black, kako bi napravio još jedan snimak i okačio ga na svoj YouTube >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kanal.

Međutim, događaj je poprimio novu dimenziju kada je u snimak uleteo jastreb.



"Jastreb očigledno nije bio zadovoljan što mu ulećem u prostor", kaže Šmit i dodaje da ptica nije povređena u ovom "okršaju".

On napominje da je letelicu s kamerom odmah prizemljio da ne bi povredio jastreba. Srećom, ni njegova skupa oprema za snimanje, nije oštećena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.